Bokningsformulär

Här bokar du in dig på Niphubben. Du kan fylla i formuläret direkt här på sidan och skicka in eller klicka på knappen här till höger så kommer du till en extern bokningssida.

Om du bokar för första gången så behöver du hämta ett passerkort på Medborgarkontoret i samma byggnad som badhuset. Deras öppettider är: Mån, ons-fre 10-16, tis 10-20 

Har du ett passerkort behöver du boka senast 22.00 för att få tillgång dagen efter. Annars kan vi inte garantera att kortet hunnit aktiverats.

Du betalar inget när du bokar – din räkning kommer på en samlingsfaktura.

OBS innan du bokar – läs gärna igenom informationssidan. 

Boka mötesrummet

På Niphubben finns också ett mindre mötesrum att tillgå för dem som vill kunna prata ostört, ta ett telefonsamtal, ha onlinemöten eller för mindre möten och sammankomster. I rummet finns ett mindre konferensbord med plats för fyra personer, två fåtöljer och ett litet bord samt en whiteboard.  

Rummet är kostnadsfritt att använda för dem som har dagspass, veckopass eller månadspass på Niphubben. Mötesrummet måste bokas online för att vara säker på att du kan använda det – klicka här för att komma till rumsbokningen. I bokningskalendern kan du se när rummet är ledigt, boka och avboka tider. Du behöver inte vänta på att bokningen ska godkännas. Första gången du bokar måste du skapa en användare via länken som du sedan använder för att logga in och boka rummet. Gränssnittet fungerar bra även i mobilen.  

Länk till bokningskalendern för rummet: 

https://www.supersaas.se/schedule/Niphubben/Mötesrum